6907014166 42ο Χιλιόμετρο Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου geoclean.gr@gmail.com
hero image
 
 
 
     
  GEO CLEAN
Γενικοί - Αρχικοί - Τακτικοί Καθαρισμοί
Μέγαρα ΑττικήH GEO CLEAN είναι εταιρία καθαρισμού και δραστηριοποιείται στον Ελλαδικό χώρο προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών καθαρισμού, απολύμανσης, antigraffiti. Στην GEO CLEAN , ο καθαρισμός και η υγιεινή του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου είναι το βασικότερο μέλημά μας. 

Ο χώρος όπου ζείτε, εργάζεστε και δημιουργείτε αποτελεί προτεραιότητά μας. Στόχος μας η απόλυτη καθαριότητα του χόρου σας, από σχολεία και γυμναστήρια, μέχρι ξενοδοχεία και βιομηχανικές μονάδες. Εκεί όπου ξεκινά η ανάγκη της καθαριότητας ήμαστε στο πλευρώ σας για να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις καθαριότητας προσαρμοσμένες σε κάθε προϋπολογισμό.
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
 
     
 
Διαθέτουμε ειδικευμένο προσωπικό, κινητό συνεργείο και μηχανήματα καθαρισμού ικανά να αντεπεξέλθουν στις πιο δύσκολες περιπτώσεις αρχικών καθαρισμών. Το αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο του καθαρισμού είναι η εγγυημένη παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών με γνώμονα την ευελιξία που παρέχει το συνεργείο καθαρισμού, την οικονομία αλλά και την υπευθυνότητα μας απέναντι στον πελάτη.
 
Τα συνεργεία καθαρισμού απαρτίζονται από επαγγελματίες με εξειδίκευση, επαγγελματική ευσυνειδησία και κατάρτιση και όλα τα άτομα που τις στελεχώνουν διακρίνονται για το ήθος και την ευγένειά τους. Πιστεύουμε ακράδαντα στο ήθος και την τιμιότητα και κάνουμε πράξη τις αρχές αυτές σε ολόκληρο τον κύκλο εργασιών μας, με γνώμονα πάντα την δικιά σας ικανοποίηση.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Τα συνεργεία καθαρισμού της GEO CLEAN  αποτελούμενα από έμπειρους και έντιμους τεχνικούς, θα σας προσφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες, ανταποκρινόμενα πλήρως στις ανάγκες σας και εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα στον τομέα του καθαρισμού και της υγιεινής.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6907014166
 
     
 
 
 
     
 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Στη GEO CLEAN ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις εξελίξεις και τα νέα προϊόντα του κλάδου μας. Xρησιμοποιούμε αποκλειστικά υλικά ποιότητας με μέγιστη διάρκεια δράσης και εκπαιδεύουμε συνεχώς τους ανθρώπους των συνεργείων καθαρισμού και απολυμάνσεων μας, για να προσφέρουμε αποκλειστικά και μόνο το ιδανικό αποτέλεσμα για εσάς. 

Επόπτες καθαρισμού, επιβλέπουν όλα τα στάδια του καθαρισμού και χρησιμοποιούν τα κατάλληλα μηχανήματα βασισμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες του οικιακού ή εργασιακού σας χώρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ