6907014166 42ο Χιλιόμετρο Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου geoclean.gr@gmail.com
hero image
 
 
 
 
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
  Η GEO CLEAN προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες καθαρισμού με εξειδικευμένο προσωπικό και εξαιρετικό εξοπλισμό, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την απολύμανση ποικίλων χώρων, όπως δημόσιες υπηρεσίες, μονάδες υγείας, εκπαιδευτικά ιδρύματα, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, γραφεία, κατοικίες, αποθήκες και πισίνες. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει την απαιτούμενη κατάρτιση και επαγγελματική ευσυνειδησία, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα καθαρισμού και υγιεινής.  
     
  Χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και ποιοτικά υλικά με μέγιστη διάρκεια δράσης, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χώρου. Οι επόπτες καθαρισμού επιβλέπουν κάθε στάδιο της διαδικασίας για να διασφαλίσουν το ιδανικό αποτέλεσμα. Η προσοχή μας στη λεπτομέρεια και η δέσμευση στην παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών καθιστούν τη GEO CLEAN την ιδανική επιλογή για την κάλυψη όλων των αναγκών καθαριότητας και απολύμανσης.  
     
 
 
 
 
 
 
   
 
     
  Απολύμανση μικροβίων - ιών και βακτηρίων

Στη GEO CLEAN προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες απολύμανσης για την εξάλειψη μικροβίων, ιών και βακτηρίων, διασφαλίζοντας την υγιεινή και ασφάλεια του χώρου σας. Χρησιμοποιούμε προηγμένα απολυμαντικά προϊόντα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να εξουδετερώσουμε αποτελεσματικά τους παθογόνους μικροοργανισμούς και να προστατεύσουμε την υγεία σας.
 
     
 
     
   
 
     
  Καθαρισμοί μετά από οικοδομικές εργασίες

Οι οικοδομικές εργασίες αφήνουν συχνά πίσω τους σκόνη, υπολείμματα και ακαταστασία. Η GEO CLEAN αναλαμβάνει τον καθαρισμό μετά από οικοδομικές εργασίες, αποκαθιστώντας την τάξη και καθαριότητα στον χώρο σας. Με εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό, εγγυόμαστε ότι ο χώρος σας θα είναι καθαρός και έτοιμος για χρήση.
 
     
 
     
   
 
     
  Καθαρισμοί κτιρίων

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη καθαρισμό κτιρίων κάθε είδους, από γραφεία και επαγγελματικούς χώρους μέχρι κατοικίες και δημόσιες υπηρεσίες. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και αποτελεσματικά καθαριστικά προϊόντα για να διασφαλίσει ότι κάθε γωνιά του κτιρίου σας θα είναι απόλυτα καθαρή και υγιεινή.
 
     
 
     
 
 
 
     
     
 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού για γραφεία, οικίες, αποθήκες, δεξαμενές και στέρνες, καλύπτοντας κάθε ανάγκη καθαριότητας. Επιπλέον, παρέχουμε ωρομίσθια άτομα για τον οικιακό σας χώρο, εξασφαλίζοντας την διαρκή καθαριότητα και υγιεινή του σπιτιού σας με την ευελιξία που χρειάζεστε.

 
     
     
 
 
 
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ
 
  Γραφεία
  Οικίες 
  Αποθήκες 
  Δεξαμενές - Στερνά
 
 Προσόψεις Κτιρίων 
  Πλοία - Κότερα
  Graffiti
  Περιβάλλοντα Χώρους
 
 
 
 
 
     
  Καθαρισμοί Graffiti


Η GEO CLEAN προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού graffiti, βοηθώντας σας να διατηρήσετε την εμφάνιση και την αισθητική των κτιρίων σας. Οι επιφάνειες που έχουν υποστεί βανδαλισμό με graffiti μπορούν να αποκατασταθούν πλήρως με τις προηγμένες τεχνικές και τα ειδικά καθαριστικά που χρησιμοποιούμε.
 
     
 
     
  Καθαρισμός Κήπων


Ο καθαρισμός και η συντήρηση του κήπου σας είναι σημαντικά για την αισθητική και την υγεία του περιβάλλοντός σας. Οι υπηρεσίες καθαρισμού κήπων της GEO CLEAN περιλαμβάνουν απομάκρυνση απορριμμάτων, κλαδέματα και φροντίδα των φυτών, εξασφαλίζοντας έναν καθαρό και καλοδιατηρημένο κήπο.

 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εξυπηρετούμε άμεσα και αποτελεσματικά τα Μέγαρα - Αλεποχώρι - Βίλια Μεγάρων - Μάνδρα Αττικής - Μαγούλα - Ελευσίνα - Κινέτα Αττικής - Ασπρόπυργο - Αγίους Θεοδώρους (Δήμος Λουτρακίου).
 
     
 
 
 
 
6907014166
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 
     
 
geoclean.gr@gmail.com
EMAIL
 
     
 
 
 
 
 
 
     
 
     
  Καθαρισμός
Δεξαμενών - ΣτερνώνΗ GEO CLEAN προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού δεξαμενών και στερνών, εξασφαλίζοντας την υγιεινή και την καλή λειτουργία τους. Το έμπειρο προσωπικό μας χρησιμοποιεί σύγχρονα μηχανήματα και ασφαλείς μεθόδους καθαρισμού για την αφαίρεση υπολειμμάτων και τη διατήρηση της καθαρότητας του νερού. Εμπιστευτείτε μας για αποτελεσματική και αξιόπιστη φροντίδα των δεξαμενών και των στερνών σας.
 
 
     
 
     
 
     
  Anti Graffiti


Η υπηρεσία Anti Graffiti της GEO CLEAN προστατεύει τις επιφάνειες του κτιρίου σας από βανδαλισμούς και γκραφίτι. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα προϊόντα για την αφαίρεση των γκραφίτι και την εφαρμογή προστατευτικών επιστρωμάτων, διασφαλίζοντας ότι οι επιφάνειες θα παραμείνουν καθαρές και αψεγάδιαστες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.


 
 
     
     
     
  Χορήγηση Ατόμου Ωρομίσθια


Στη GEO CLEAN προσφέρουμε την υπηρεσία χορήγησης ατόμων ωρομίσθια για τον οικιακό σας χώρο. Παρέχουμε εξειδικευμένο προσωπικό για τον καθαρισμό και τη συντήρηση του σπιτιού σας, με την ευελιξία που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Είτε χρειάζεστε τακτική καθαριότητα είτε περιστασιακή βοήθεια, οι επαγγελματίες μας είναι εδώ για να εξασφαλίσουν ένα καθαρό, τακτοποιημένο και υγιεινό περιβάλλον.